Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölbröd i Bakmaskin

(4 kommentarer)  
Skriv ut

En variant av lantbröd.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med ölen, sedan salt socker och rapsoljan. Därefter lägger man i vetemjölet och rågmjölet. Till sist kommer jästen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Anderstam 31 mars 2012

    Kul recept. Men är det grovt eller fint rågmjöl ? Hur mycket torrjäst ?

  • lazzekock 31 mars 2012

    kul me bakmaskins tips,,men som den förra sade,ska de inte va nå jäst???

  • Snyggorik 31 mars 2012

    Ber om ursäkt för missen. Det skall vara grovt rågmjöl och 1.5 tsk torrjäst

  • Anderstam 1 april 2012

    Helt suveränt bröd. Bakade på maskinens program för grova bröd 900 gram. Perfekt saftighet och färg. Tackar & Bugar ! :-) Givetvis en 5 poängare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.