Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölkokt selleris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett mycket smakfullt och lättlagat ris, som passar till det mesta. Kära hustrun var lite tveksam till idén, men ändrade sig blixtsnabbt efter första tuggan.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och grovriv rotsellerin. Blanda öl rotselleri och buljongtärning i en kastrull och koka upp. Rör ner riset och koka på svag värme under lock i 20 minuter, utan omrörning. Dra kastrullen av plattan och låt stå i ca 5 minuter innan ni tar av locket. Rör om och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.