Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ölostbröd i bakmaskin

 
Skriv ut

Ett vitt rostbröd med stor smak. Gjord med torkad riven hårdost som normalt används att pudra på pastarätter. Ostens smak ihop med degvätskans öl blev ett mycket lyckat äktenskap.

Ingredienser

Instruktioner

Tillsätt alla ingredienser i bakmaskinens degbunke i den ordningen de står i ingredienslistan. Sätt bakmaskinen på standardprogram 900 g bröd. Låt gärna brödet svalna av lite övertäckt med bakduk efter gräddningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.