Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öppen vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt, snabb och supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka lasagneplattorna och stek upp sparrisen med smör salt och peppar. Värm hollandaisen i micron ca 1 min. Riv parmensanen, gör små dillknippen och pressa citronen.
  2. Varva kokta lasagneplattor med sparris, parmensan, hollandaise och stänk lite pressad citron över och servera med ett litet dill knippe på toppen.
  3. Till hösten kan man med fördel byta ut sparrisen mot kantareller och hollandaisen mot en svampsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.