Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtblinier med gräddfil och löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och samtidigt lite lyxigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i den ljumma mjölken. Dela äggen i gulor och vitor. Rör ner mjöl, gräddfil, äggula och salt i jästmjölken. Vispa till en slät smet och låt jäsa i 30 minuter.
  2. Vispa äggvitan hård och blanda försiktigt ner den i smeten tillsammans med de hackade örterna. Grädda i plättlagg på medelvärme.
  3. Servera och toppa varje blinier med löjrom, gräddfil, finhackad rödlök och lite dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.