Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtig grillad blandfärsrulle med wokade grönsaker

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Härlig fräsch sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda de båda färssorterna så det blir en smidig smet. Lägg den på ett smörpapper och lägg ett smörpapper över. Kavla ut med en brödkavel till en rektangulär plattta. Tag av det översta smörpappret.
  2. Blanda ihop fyllningen och fördela den jämnt över färsen och rulla ihop som en rulltårta. Smöra ett ark aluminium och lägg rullen mitt på och rulla ihop. Se till att det blir tätt. Lägg rullen på grillen och vänd efter 5 minuter. Efter ytterligare 5 minuter avlägsnas folien och låt färsen få färg runt om, detta tar ca 10 minuter. Tag av och skär upp i ca 2 cm tjocka skivor.
  3. Wokade grönsaker: Skölj och rensa grönsakerna och potatisen. Skär grönsakerna, potatisen skall skivas ganska tunt. Hetta upp en wokpanna eller vanlig stekpanna med olja, lägg i grönsakerna och rör om så att de inte bränner. Blanda ihop alla ingredienser till woksåsen och häll på denna innan servering och blanda ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.