Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkryddad skaldjurspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och lyxig rätt som kan serveras till vardags som till fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen.
  2. Tärna zucchinin i småbitar och fräs i lite olivolja tillsammans med bladspenaten. Blanda ner delad, urkärnad och finhackad chili och basilika. Blanda fräset med pastan och smaka av med salt och peppar.
  3. Skala rotsellerin och tärna i små bitar. Stek tärningarna mjuka i lite olivolja. Blanda ner laxbitarna och stek några minuter. Tillsätt övriga ingredienser till grytan och vänd runt försiktigt. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera grytan med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.