Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtmarinerade påskskinkrullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ringla marinaden över skinkrullarna och garnera med örter och citronskalsstrimlor. 10 bufféportioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ihop skinkskivorna och lägg dem på ett uppläggningsfat.
  2. Marinad: Mixa örtkryddor och vitlök. Blanda med rivet skal och saft av citron, rapsolja och vit sirap. Smaka av med salt och peppar. Ringla marinaden över köttet. Täck fatet med plastfolie och låt stå i kylen några timmar innan serveringen.
  3. Vid servering garnera med örter och citronskalsstrimlor.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 16 juni 2011

    Gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.