Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Österiksk gulach med knödel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Superott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stimla o tärna köttet fint. Hacka löken Bryn kött o lök i en stekpanna Sätt stor kastull vatten på kokning o ös ner köttet .lök när vattnet kokar upp Tillsätt ätikspriten, paprikapulver, salt Låt koka i mins 2 timmar Köttet ska vara mört Red av med vetemjöl
  2. Knödel Tärna brödet o rosta i en stekpanna blanda mjöl vatten o tillsätt bröd bitarna o salt forma till mindre snöbollar koka upp i stor kastul vatten tills knödlarna flyter upp. smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.