Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oeufs en cocotte

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Detta är min dotters absoluta favoritfrukost och gärna lunch också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skiva en tunn skiva smör och lägg i en liten ugnsfast form. Strö över lite flingsalt och svartpeppar. Knäck i ägget och häll i vispgrädden. Ställ formen i en lite större form och häll på kokande vatten till hälften av den lilla formen. Ställ in i ugnen i cirka 10 minuter, beroende på hur fast gulan ska bli.
  2. Förslag på servering:
  3. Rostat bröd att doppa i

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.