Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivoljegrillad räkbaguette

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Grilla dessa underbart goda baguetterna i smörgåsgrill eller stek under press i stekpanna Fyllda med räkor, brieost, tomater mm Servera tillsammans med tomatfärskost (Smält brieost är bara så gott..)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen och fördela i baguetterna. Pensla baguetterna med olivolja. Grilla i smörgåsgrill eller stek under press i stekpanna. Dela på mitten och servera med sallad och tomatfärskost.
  2. Mixa citron, olivolja, vitlök, vatten och tomater i 1 minut. Blanda med kesella. Smaka av med salt och peppar.
  3. (Smält brieost är bara så gott....)
  4. Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.