X

Omelett i ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 153 träffar

Ugnsomelett med bakade tomater

Servera omeletten och tomaterna tillsammans med knaperstekt bacon, ett gott och saftigt rågbröd och gärna också med en bit god ost till...Brieost, Camembert...


Keso omelett

En enkel omelett som görs i ugnen. Denna gör jag alltid. Enkel och god. Mums!


Köttfärspaj (Glutenfri)

Väldigt god paj som görs på äggstanning. Självklart kan man ha annat än köttfärs i den. Jag har även smakat den med räkor. Har bjudit på den vid två middagar till glutenätare, och den fick höga betyg!


Pizzalåda

Samlade receptkort på 90-talet "Hemlagat!", där jag hittade denna LCHF-vänliga rätt. Går att variera, t ex med rödlök och stekt bacon.
Lottis Pannkaksmuffins

Dessa skapade jag och min 6-åriga dotter tillsammans när de skulle på utflykt med förskoleklassen. Perfekta att ta med sig i matsäcken och äta som lunch. 4 portioner ger 12 pannkaksmuffins.
Skinklåda Paysanne

Ursprungligen från MINTS kokbok, omräknat och lite modifierat. Gott och superenkelt på överbliven potatis/andra rester, bra lunchmat med en god sallad till. Enkelt att skära ut portitionsbitar (se b..


Kantarellstuvning och kantarellom..

Lika gott året om! Själv använder jag så här års (vinter...) frusna, förvällda kantareller, färska eller torkade går förstås lika bra. Stuvningen passar också fint i crepes. Hoppar man över grädden få..Kesoomelett med ost bacon och ski..

Väldigt saftig och fast ugnsomelett med balanserade smaker (går att göra med enbart bacon också). Går ypperligt att återvärma i matlådan på jobbet tack vare vätskan från färskosten.