Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med bönor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbart god omelett som går att variera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck fyra ägg i en skål och vispa. Häll i bönor, tomat, krossad vitlök, vatten och krydda efter behag. Rör om. Stek under tiden löken (man kan även steka lite svamp om man vill ha i det) i ett litet stekjärn med lite olja.
  2. När löken stekt färdigt häller du på mer olja i stekjärnet och sedan häller du i allt från skålen i stekjärnet och sänker värmen. Lägg på ett lock och vänta.
  3. När det gått ca 3 min sänker du värmen ytterligare och väntar tills allt stelnat. Bäst blir den om det får stå och svalna lite under lock efter att du tagit upp den ut stekjärnet. Därefter kan du dela upp den i två delar. Servera sedan med lite crème fraiche och avokado.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.