Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med grillad kyckling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Omelett är så gott. Denna är sååå god. Hittat receptet på en matblogg. Gjorde det under julhelgen och det var mycket uppskattat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med fyllningen. Klipp bacon i småbitar och stek dem nästan knapriga. Låt rinna av på hushållspapper. Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar . Hacka löken och stek den och kycklingen i smöret tills de fått lite färg. Tillsätt bacon och crème fraiche och låt puttra en stund. Smaka av med salt och peppar.
  2. Vispa ihop ägg och grädde lätt. Salta. Stek omeletten på medelvärme i en liten stekpanna. Lägg på ett lock som täcker och låt omeletten steka tills den nästan stelnat helt på ovansidan. Ha inte för stark värme så den bränns bara! Lägg upp den färdiga omeletten på tallrik, klicka över fyllningen på ena havlan och vik den andra halvan över.
  3. Ät denna underbara omelett med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • GKB 7 februari 2010

    Jättegod omelett! Jag kompletterade med lite örtkrydda och ett par matskedar persillja. Kommer att tillhöra favoriterna!!

  • halen6966 7 februari 2010

    Låter bra... Mvh Helén

  • GordonsBitch 17 maj 2010

    Vi använde tandori och kryddade kycklingen med och det vart super gott. Kommer nog göra detta lite då och då nu här hemma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.