Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med räktopp

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Äggande gott!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader 1. Vispa samman ägg, vispgrädde och lite salt, rör ner ärtorna. 2.Lägg ett bakpapper i en form ca 15x20 cm, och häll i äggsmeten. Grädda i ugnen ca 20 min tills omeletten stelnat och den börjar få lite fin färg. Låt svalna. 3.Skär upp i ca 10 bitar. 4.Topping: Hacka salladslöken och fräs den tillsammans med räkor, chili och pressad vitlök i oljan i en stekpanna. Fördela på omelettbtarna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.