Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med rökt lax och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Omelett är gott och lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman äggen, vattnet, salt och peppar med en gaffel. Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret.
  2. Häll i omelettsmeten och lyft med en gaffel i smeten så att den blir jämnt gräddad. Grädda omeletten i två omgångar (använd halva smeten åt gången) och dela varje omelett i två halvor (det är lättare om du delar i stekpannan och sen lyfter upp på tallrik).
  3. Lägg på de rökta laxskivorna, strö över riven, färsk pepparrot. Servera med dill och en citronklyfta till varje omelett. Om du vill kan du strö över dillen innan omeletterna är helt färdiggräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.