Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med västerbottenost, pepparrot och rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt är nog helt gudomlig! Ett måste snarast för min del...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen. Skala och skiva löken. Rör ihop äggen med mjölken och västerbottenost, salta och peppra.
  2. Fräs lite Svenskt Smör i en stekpanna, gärna en teflonpanna, lägg i potatis och lök och stek försiktigt utan att det tar färg. Slå på äggsmeten och rör försiktigt runt. Stek på svag värme tills äggstanningen stannat.
  3. Skär gräslöken fint och lägg den och laxen på omeletten.
  4. Riv pepparroten. Avsluta med dillvippor, riven pepparrot och lite smält Svenskt Smör som läggs på omeletten. Servera omeletten omedelbart då laxskivorna är lätt ljumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.