Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelettwraps med kyckling och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att göra wraps av tunna omeletter är perfekt för Gi-fantasten som undviker kolhydrater. Stek låt kallna och fyll med ost, skinka, kyckling, lax m.m

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck ägg i en skål och blanda med vatten. Strö på lite salt och vitpeppar. Hetta upp en stekpanna med smör och grädda en wrap i taget. Låt kallna.
  2. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Blanda kyckling, gräddfil, majonnäs och curry i en skål. Smaka av med salt och peppar. SKär tomater och gurka i skivor.
  3. Fyll en omelettwraps med kycklingröra och grönsaker. Vik ihop och linda folie eller smörgåspapper runt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.