Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Onion Rings - Friterade lökringar

 
Onion Rings - Friterade lökringar Onion Rings - Friterade lökringar
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Friterade lökringar används runt om i världen och är otroligt gott när man blir sugen på något gott. Det finns en massa olika recept och det här är en liten mix av de jag hittat. Det blev jätte gott och det var dessutom enklare än förväntat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ lökarna i kylskåpet någon timme innan ni ska använda dem om ni vill ha en mildare smak. Skiva lökringarna i ungefär 1,5 cm och separera dem en och en och låt dem torka ovanpå en duk.
  2. Förbered smeten: Blanda först ihop dem fasta ingredienserna i en skål och dem flytande ingredienser i en annan, blanda till slut ihop båda. Hetta upp oljan i en kastrull och fritera ringarna, doppa ringarna en i taget i smeten och sedan snabbt i oljan. Fritera ringarna tills de blir gyllenbruna, lägg upp dem på hushållspapper så att de får rinna av. Salta av och servera gärna med någon god dressing eller dippsås! Riktigt mumsigt och enkelt att göra själv!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.