Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk köttfärsfyllning med curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En otroligt god fyllning till pitabröd men grytan är även god till ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjolöken.
  2. Fräs smör och curry i en stekpanna på medelstark värme. Lägg i purjolöken och låt den bli mjuk. Höj värmen i pannan.
  3. Bryn köttfärsen under omrörning så att den blir grynig och får fin färg. Skala och grovriv äpplena och blanda med färsen. Låt allt fräsa några minuter.
  4. Smaksätt med salt och peppar och blanda ner russin och jordnötter.
  5. Servera grytan i värmda pitabröd eller kokt ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.