Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt. Den här rätten gör jag ofta, alltid populär. Gott med alla tillbehör till,

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfileerna och stek dem i smör, salta och peppra. Kärna ur och grovhacka paprikorna. Låt detta fräsa med en stund också. Rör ihop youghurt, chilisås,curry och vitlök. Häll detta över köttet. Låt allt puttra 5-10 min.
  2. Servera med couscuos eller jasminris och jordnötter, russin och skivad banan att strö över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Emmamagdalena 14 mars 2010

    Supergod!!!! Kommer att göra denna rätt ofta. Jag är gald för att jag trillade över den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.