Går att göra allt i förväg och bara värma allt när gästerna kommer om man vill.
Servera gärna med "Åsas grillade grönsaker i foliepaket" som finns bland mina recept.
Instruktioner
- Skär köttet i ca 1 ½ cm kuber, lite platta kuber.
Blanda marinaderna i två olika plastpåsar och fördela halva köttmängden i ena marinaden och resten i den andra marinaden. Marinera 2-4 timmar.
- Trä upp köttbitarna var för sig på trägrillsspett, som har blötlagts innan. Grilla ca 3 minuter per sida men vänd dem ett par gånger under grillningen.
- Jordnötssås:
Fräs löken genomskinlig i olja i en kastrull, låt curryn fräsa med mot slutet. Blanda i de övriga ingredienserna och koka såsen några minuter.
- Servera med valfri potatis eller ris, eller varför inte bara med grillade grönsaker.
Publicerat den
30 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar