Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oslagbar chokladmousse!

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Absolut den godaste chokladmoussen som finns. Ser dessutom lite lyxig ut när man toppar med färska hallon och de smakerna gifter sig perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

Smält chokladen, blanda ner äggulor, florsocker och kaffe. Vispa grädden (inte för hårt). Låt chokladsmeten kallna vänd därefter ner den vispade grädden. Ha moussen i portionskoppar och låt stå kallt i kylskåp några timmar. Garnera med färska hallon och bjud och njut!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • amkl 16 april 2008

    den ska jag prova i helgen..kanske lägga till lite bailey´s ock.......

  • amkl 23 april 2008

    Den var kanon!!!

  • stellali 4 april 2010

    Jättebra recept! En superenkel chokladmousse som jag också brukar göra(fast ibland med halva mängden kaffe o halva mängden florsocker!).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.