Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba chips Snabba chips
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

gGoda, krispia och snabba chips.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader, skiva potatisen med en ost hyvel, då blir dom tunna och finna. Lägg potatis skivorna på bakplåtspapper på en plåt. Ta ut chipsen ur ugnen när det gått 20 minuter. Ringla över olja och salta chipsen. Stoppa sedan in chipsen i ugnen i ca 10 min. Tag ut dom efter 10 min och rulla in dom i hushålls papper så att dom inte blir så oljiga. Kläm lite försiktigt på dom, sedan lägger du dem på ett fat eller i en skål och vips så har du gjort dina egna goda hemmagjorda potatis chips.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • calesta 1 juni 2010

    svartpeppar och grovsalt... underbart gott. men ist för osthyvel så kan jag rekommendera kortsidan på ett rivjärn, där får man perfekta tunna skivor. :D lätt o snabbt när cravingsen sätter inte! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.