Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika

 
Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika
Skriv ut

Egen "Cordon bleu" variant .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka köttskivorna. Klappa ut dem lätt. Krydda med salt och peppar. Dela paprikan, osten i fyra tjocka skivor, öl korven i fyra bitar.
  2. Lägg skinka, paprika och ost på schnitzlarna, men inte för nära kanterna. Pensla kanterna med lite ägg. Vik ihop dem och tryck till kanterna.
  3. Vänd schnitzlarna i tur och ordning i vetemjöl, ägg och ströbröd. Stek därefter i olja på medelvärme tills de fått fin färg och osten börjar smälta.
  4. Lägg de ny friterade schnitzlarna på hushållspapper innan de serveras för att undvika onödig olja på tallrikar.
  5. Serveringsförslag: potatis, gurksallad, grönsaker,sås....

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.