Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och mozzarellaostpaj

(9 kommentarer)  
Skriv ut

Supergod paj som gjort succé om och om igen.... Har ändrat stavningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda igredienserna till pajdegen och ställ kallt 1 timme. Kavla ut det i en pajforn och förgrädda i 10 minuter.
  2. Lägg mozarellaskivorna i botten av det gräddade pajskalet. Finhacka el strimla tomaterna och blanda med de övriga ingridienserna. Fördela detta sen i pajskalet. Blanda ihop äggstanningen och häll detta över.
  3. Grädda i 30 minuter på 200 grader.
  4. Severa med en sallad av ruccola, halverade körsbärstomater som toppas med rostade salladsmixfrön. Väldigt gott med nybakat foccaciabröd till och/eller grissini.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • sokkerkakan 19 april 2009

    Den här pajen var sagolikt god!! Jag och min sambo gillade den mer och mer för varje tugga.

  • magicahex 21 april 2009

    Kul att ni tyckte om receptet. Är en klar favorit i vårt hem vid buffébord eller bara som lite god middag på fredagskvällen.

  • frideborg1 9 januari 2010

    Gjorde denna paj till ett 60-års kalas och den blev väldigt uppskattad. Tack för ett superrecept! Jag kommer att göra denna paj flera gånger.

  • tjohannas 20 januari 2010

    En helt fantastisk paj, passar på att tillaga den så fort möjlighet finns med "nya" gäster.

  • marayha 20 april 2010

    Jättegod paj! Jag hade den på en buffé och allt gick åt!

  • Maithai 30 maj 2010

    Jättegod! En ny favorit och en självklar femma!

  • Forsen 3 juli 2010

    Jättegott !! var omdömet från alla som smakade pajen på vårt knytkalas ikväll! Fullpott och ett recept som kommer att användas flitigt framöver! Tack! (Som norrlänning använde jag givetvis Västerbottensost, passade perfekt!)

  • Vi 11 november 2010

    PERFEKT! Du räddade min dag :D:D:D:D nu vet jg precis vad jag ska bjuda kompisarna på ;)

  • Cassiopeya 28 augusti 2011

    Gjorde en liten egen variant av denna paj, mycket god! Kommer göras igen. Fast jag kan rekommendera att inte värma upp den, utan äta den nygräddad, den är bäst då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.