Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espresso Cheesecake

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En kaka med philadelphiaost, smaksatt med espresso. Rekommenderas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten Dela en springform (26cm), fukta botten och lägg ett bakplåtspapper över. Sätt ihop formen och klipp bort resten av bakplåtspappret med 4cm marginal.
  2. Mixa ingredienserna i en matberedare tills det är blandat (smuligt). Platta ut mixen i botten på formen lite försiktigt. Grädda i ugn 5 min på 160 grader.
  3. Cheesecake: Mixa allt i en matberedare tills det blir en slät smet. Häll smeten FÖRSIKTIGT över den nygräddade kakan. Grädda allt i ugn i 25 min på 60 grader.
  4. Topping: Vispa allt till en slät smet med ballongvisp. Häll toppingen FÖRSIKTIGT över den nygräddade kakan.
  5. Placera cheesecaken i kylskåp i minst 24 timmar före servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • pigasmat 29 juli 2010

    Vad r tia Maria?

  • 19NiKa68 17 augusti 2012

    Det är en kaffelikör =))

  • 19NiKa68 17 augusti 2012

    Vet inte vem som lagt in detta recept... GOD är den, när den blir klar!!! MEN det kan ta sin tid... för 25 minuter i 60 grader stämmer INTE!!!! Har testat mig fram, och i dag fick den stå i 160 grader i 60 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.