En kaka med philadelphiaost, smaksatt med espresso. Rekommenderas!
Instruktioner
- Botten
Dela en springform (26cm), fukta botten och lägg ett bakplåtspapper över. Sätt ihop formen och klipp bort resten av bakplåtspappret med 4cm marginal.
- Mixa ingredienserna i en matberedare tills det är blandat (smuligt). Platta ut mixen i botten på formen lite försiktigt. Grädda i ugn 5 min på 160 grader.
- Cheesecake:
Mixa allt i en matberedare tills det blir en slät smet. Häll smeten FÖRSIKTIGT över den nygräddade kakan. Grädda allt i ugn i 25 min på 60 grader.
- Topping:
Vispa allt till en slät smet med ballongvisp. Häll toppingen FÖRSIKTIGT över den nygräddade kakan.
- Placera cheesecaken i kylskåp i minst 24 timmar före servering.
Publicerat den
10 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad r tia Maria?
Det är en kaffelikör =))
Vet inte vem som lagt in detta recept... GOD är den, när den blir klar!!! MEN det kan ta sin tid... för 25 minuter i 60 grader stämmer INTE!!!! Har testat mig fram, och i dag fick den stå i 160 grader i 60 minuter