Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crustader med ost marmelad och lufttorkad skinka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Små krustader passar bäst, där varje crustad blir en munsbit. Toppenbra drinktilltugg som funkar jättebra som "stående" förrätt. Servera med bubbelvin eller annat gott vin.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 200 grader Lägg crustaderna på ett ugnsäkert fat Lägg i en liten klick, ca 1/2 tesked, fikonmarmelad i crustaderna Lägg i en bit ost Lägg en liten bit skinka ovanpå, alternativt strö på några korn flingsalt. Sätt in fatet i ugnen ca 8 minuter. Kolla så att det inte bränns. Låt svalna några minuter Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.