Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost och skinksås till pasta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enkel att göra, god att äta!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i smala stavar. Hacka purjon fint. Fräs på medelvärme 5-10 min i en kastrull. Strö över mjölet (dra ev kastrullen från plattan). Häll på mjölk och rör om tills det kokat upp. Häll på så mycket mjölk att konsistensen blir lite tunnare än vad du vill ha den färdiga såsen. Rör ned osten. Servera till bandspagetti

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JohnnyM 17 januari 2009

    Så enkelt å så gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.