Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och baconfylld äggrulle

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekt till påskbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp ägg, grädde och kryddor i en skål. Täck i en liten långpanna med bakplåtspapper. Häll ut smeten jämnt och grädda i 200 grader, 6-8 minuter. Stjälp upp på bakplåtspapper.
  2. Fräs spenaten i smör, salta och peppra. Tillsätt färskosten i klickar och blanda till en röra. Bred på röran och fördela bacon i småbitar över. Rulla ihop och garnera med rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.