Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och rosmarincrackers

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Knapriga kakor som kan varieras. Byt ut örter, lägg till kryddor, byt ut osten mot annan finriven hårdost...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt ihop alla ingredienser i en matberedare. Det går också bra att nypa ihop degen med fingrarna, se bara till att inte arbeta degen för mycket för då riskerar kakorna att bli sega istället för frasiga. Rulla degen till två rullar, ca 3 cm i diameter och plasta in. Låt vila i kylen i ca 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Skär degen i ½-1 cm tjocka skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.