Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och skinksås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god. Går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla skinkan (har man bråttom köper man färdigstrimlad). Finhacka gul och vitlök och fräs dem tillsammans med skinkan i margarinet i en kastrull. Pudra över mjölet och späd med mjölk och grädde. Låt koka upp och små koka några minuter. Krydda. Rör till sist ner osten.
  2. Servera med Tagliatelle.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Esioul 15 maj 2011

    God sås! Jag hade i lite mer ost och lite paprikapulver, blev supergott!

  • Bappi 21 april 2015

    Full pott med stjärnor! Enkelt och gott/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.