Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och spenatpaj med crème fraiche-täcke (GI)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hittade på den här rätten och den blev riktigt god! Eftersom den är enligt GI finns det ingen pajdeg vilket gör att den går lite fortare att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ugnsfast form. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt en nypa salt och lite vitpeppar.
  3. Lägg riven ost, skivad scharlottenlök och spenat i formen. Häll över äggstanningen. Ställ in i ungnen i 20 minuter.
  4. Rör ihop creme fraiche och kapris. Ta ut formen och klicka eller bred ut creme fraiche-kaprisen över pajen. Ställ tillbaka in i ugnen ytterligare 5-10 minuter eller tills pajen stelnat.
  5. Servera gärna med några skivor rökt lax och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.