Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost och skinksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En vardagsrätt som är en favorit hos många vuxna som barn, här har vi ett mer smakrikt recept som ger ett litet lyft!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna skinka och haka löken. Fräs det tillsammans i en stekpanna tills löken är mjuk och skinkan fått lite färg.
  2. Vispa ihop mjölet med en liten del av mjölken i en kastrull, vispa sedan i resten av mjölken och låt det kokas upp.
  3. Häll ner grädde, kryddorna, skinkan med löken och champinjonerna. Rör sist ner osten och låt den smälta ner.
  4. Servera med någon form av pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • litemersmak 21 oktober 2011

    Tagit bort länk, numrering och skrivit måtten först på ingredienserna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.