Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostäggröra med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig påskfrukost eller lunch!

Ingredienser

Instruktioner

Knaperstek baconet och låt rinna av på papper. Hacka löken och fräs den i smör. Vispa samman ägg och grädde, krydda med salt och peppar och häll i stekpannan med löken. Låt äggröran stelna under omrörning på låg värme tills den är mjuk och krämig. Rör sedan i ädelosten. Servera på rostat bröd med ett salladsblad, äggröra och bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.