En jättegod och annorlunda förrätt. Lite pysslig att göra men väcker absolut stor beundran när den står på bordet. Vill man göra det enkelt för sig struntar man i att göra röran och köper färdig Skagenröra eller Ishavsröra.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hur gör man egentligen när man vispar creme fraichen hårt? Jag provade detta recept men creme fraichen blev aldrig hård av allt vispande, skall det möjligtvis vara grädde som man vispar hårt och sätter till creme fraiche eller har jag helt enkelt misslyckas med detta? //Frixx
God afton i stugan ! Ostbågetornen förgyllde kvällens middag enormt. Kul att se gäster le och smila innan dom ens smakat! Dom log inte mindre när dom ätit. Bifogar en bild på kvällens succé.
Riktigt gott :)