Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostdipp med rotfruktsstavar

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En dipp kan gästerna bjudas på direkt när de kommer till festen. Ostdippen kan stå färdig och rotfruktsstavarna kan ligga i en skål med vatten i kylen fram till serveringen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gräddfil, ost, dill och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen fram till servering.
  2. Skala rättika och morötter och skär dem i stavar. Ansa och skär selleri och fänkål i stavar. Lägg stavarna i iskallt vatten och ställ även dem i kylen fram till servering.
  3. Låt stavarna rinna av och servera tillsammans med dippsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.