- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Det var salladen jag ville åt när jag provade detta receptet. Vi gillade det men jag skippade vinägern.
Instruktioner
- Lägg upp lövbiffen på en skärbräda och fördela färskosten över köttet. Vik ihop, salta och peppra.
Kålsallad: Skär kålen i strimlor. Skär löken tunt och äpplet i tunna stavar.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs kålen lätt. Häll på buljong och vinäger och låt småputtra med löken i 7-10 minuter. Smaksätt med salt, peppar och ev lite socker. Blanda ner äpplestavarna.
Hetta upp smöret till köttet i en stekpanna och stek på hög värme i 1 minut på ena sidan och en halv minut på andra.
- Servera direkt med kålsalladen.
Publicerat den
13 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar