Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfylld lövbiff med savojkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Det var salladen jag ville åt när jag provade detta receptet. Vi gillade det men jag skippade vinägern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp lövbiffen på en skärbräda och fördela färskosten över köttet. Vik ihop, salta och peppra. Kålsallad: Skär kålen i strimlor. Skär löken tunt och äpplet i tunna stavar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs kålen lätt. Häll på buljong och vinäger och låt småputtra med löken i 7-10 minuter. Smaksätt med salt, peppar och ev lite socker. Blanda ner äpplestavarna. Hetta upp smöret till köttet i en stekpanna och stek på hög värme i 1 minut på ena sidan och en halv minut på andra.
  2. Servera direkt med kålsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.