Nästan som köpta, men mycket mer mättande.
Instruktioner
- Skär ut skivor av skinksteken, banka dem med köttyxa eller kastrullbotten.
- Lägg på en skiva skinka.
Ost skiva/skivor beroende på hur mycket och stora de är.
Lägg på den andra skivan.
Salta och peppra.
Vänd dem i uppvispat ägg och panera dem i ströbröd.
Låt ligga en stund medan smöret smälter i stekpannan, sänk värmen och lägg i 2.
Stek den ca 5 minuter på var sida.
Servera med stekt potatis och persiljesmör.
- Persiljesmör:
100 g smör
Lite salt
Lite citronpeppar
1 dl hackad persilja.
- Låt smöret bli mjukt, blanda ner allt och rör i hop.
Klicka ut på smörpapper och gör en rulle av det.
Nu är det bara att använda så mycket du behöver och förvara i frysen.
Publicerat den
5 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott! Jag hade mozarellaost i och det blev toppen! Tack för receptet :)