Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfylld schnitzel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nästan som köpta, men mycket mer mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ut skivor av skinksteken, banka dem med köttyxa eller kastrullbotten.
  2. Lägg på en skiva skinka. Ost skiva/skivor beroende på hur mycket och stora de är. Lägg på den andra skivan. Salta och peppra. Vänd dem i uppvispat ägg och panera dem i ströbröd. Låt ligga en stund medan smöret smälter i stekpannan, sänk värmen och lägg i 2. Stek den ca 5 minuter på var sida. Servera med stekt potatis och persiljesmör.
  3. Persiljesmör: 100 g smör Lite salt Lite citronpeppar 1 dl hackad persilja.
  4. Låt smöret bli mjukt, blanda ner allt och rör i hop. Klicka ut på smörpapper och gör en rulle av det. Nu är det bara att använda så mycket du behöver och förvara i frysen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tobias92 9 december 2011

    Supergott! Jag hade mozarellaost i och det blev toppen! Tack för receptet :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.