Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfylld torskfilé med hasselnötstäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och annorlunda LCHF-fiskrätt som är god att servera med en tomatsallad med rödlök i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär torsken i 4 filéer och lägg dem på en smord ugnsplåt. Skär ett snitt i fisken så att det blir som ett lock och lägg 1 msk färskost i varje fiskfilé. Strö på salt och peppar. Toppa med hackade hasselnötter.
  2. Sätt in i ugnen i 15 minuter eller tills fisken är genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.