Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept som kräver lite mer jobb, men som är grymt värt väntan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tips! Jag bytte ut Karl-Johan svampen, och använde mig utav 150 gram champinjoner och 150 gram kantareller istället. Det gick superbra!
  2. Blanda färskost, crème frâiche, parmesan och kryddor till en kräm. Snitta filéerna på längden så att de öppnas helt. Lägg en klick av krämen mitt på, vik ihop och snurra ett par skivor bacon om för att hålla ihop den.
  3. Stek i stekpanna ett par minuter på varje sida för att få fin färg. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form, bred ut svampen runtom, häll över matlagningsgrädde och baka i ugnen på 200 grader i ca 45-60 minuter.
  4. Servera med färskpotatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • delse81 14 februari 2009

    Supergott! Jag hade bara champinjoner och använde creme fraiche istället för matgrädde, men det vart en riktig hit! Serverad med pressad potatis =P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.