Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad fläskfilé med bacon

(1 kommentar)  
Ostgratinerad fläskfilé med bacon Ostgratinerad fläskfilé med bacon
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En helgfavorit som är enkel att göra men som är grymt god. Servera med pressad potatis, en god sallad & ett gott rödvin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa & skär filén skivor, bryn i smör. Salta och peppra. Skiva champinjonerna & bryn i smör. Stek baconen i bitar.
  2. Lägg köttet i en ugnsfast form, sprid ut champinjoner, bacon, grovhackad persilja och den rivna osten över köttet. Häll på grädden & gratinera i 225 grader tills osten fått fin färg, ca 15 min.
  3. Servera med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matnjutaren 19 maj 2008

    Ser både enkelt och gott ut. sååå DET ska jag testa en dag! :D Tack för receptet! Återkommer när det är lagat och smakat..:p

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.