Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad festkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du inte hittar kycklinginnerfilé, ta då vanlig kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Bryn kycklingfiléerna i matfettet. Krydda med salt, peppar och basilika. Lägg filéerna i en smord ugnsfast form.
  3. Skär blomkålen i små buketter. Tärna paprikan. Blanda blomkål och paprika och lägg ovanpå kycklingen.
  4. Rör ihop grädde, ägg, tomatpesto och mozzarella och häll sedan blandningen över kycklingen.
  5. Grädda i ca 20 minuter, tills gratängsmeten stannat och kycklingen är klar.
  6. Servera en god grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.