Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad kycklingcannelloni

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En av våra barns favoriträtter! Inte ett dugg nyttigt - men gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i små (annars blir det svårt att fylla cannelonirören) strimlor. Stek och krydda (eller använd grillad kyckling).
  2. Blanda samman hackade, soltorkade tomater, ostarna och hackad spenat/ruccola. Blanda i kycklingen.
  3. Fyll cannellonirören med sked eller spritspåse. Lägg rullarna i en smord ugnsform.
  4. Koka ihop såsen ca 5 minuter. Pressa i vitlöken och krydda. Den behöver en hel del kryddning, då den blir lite söt av vitlöken... Häll såsen över cannollonirören, strö över osten.
  5. Ca 40 minuter i ugnen, 175 grader.
  6. Servera gärna med en god grönsallad med smulad fetaost, rödlök och oliver!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.