Lika god till vardags som till fest.
Instruktioner
- Krydda kycklingfiléerna med piffi och vitlökspulver.
Stek dem i margarin. När de fått fin färg och känns mjuka lägg de i en ugnfast form. Spara skyn till såsen
- Såsen:
Bryn paprikorna som är skurna i småbitar, tillsätt svampen och pressad vitlök. Slå i matlagningsgrädden och senap, rör runt och låt allt koka ihop. Ta gärna i en del av skyn samt 1 dl riven ost.
- Slå såsen över kycklingfiléerna och strö över resten av den rivna osten och ev. lite oregano ovanpå.
In i ugnen 200 grader tills de har fått fin färg
Servera gärna med potatisarna som kommer här!
- Potatisar:
Skala och skär potatisarna i små tärningar. Lägg de i en ugnsfast form. Krydda samt häll i buljongen som är utrörd i vatten. Ringla över lite olivolja. Gratinera i 200 grader ca 45 minuter tills potatisarna är mjuka. Om det är för lite vätska, tillsätt lite vatten.
Publicerat den
17 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej maggi super god var den här kycklingen istället för potatis hade jag ris funkade bra det åxå tack för receptet 5 poäng monica
Hello Maggi. Glömt både poäng o tack, men här kommer det. 5poäng och ett stort tack, jättegott var det.