Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Engelsk ostkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fräsch ostkaka, som trots namnet inte innehåller ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Smula kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut i en pajform, ställ kallt.
  2. Fyllning: Blanda vatten och gelatinpulver, värm upp. Blanda citronsaften och 1 dl socker, rör ner i gelatinblandningen. Blanda ihop 1 dl socker och kvargen. Vispa grädden till skum.
  3. Blanda ihop gelatinblandningen, kvargen och den vispade grädden. Häll blandningen över pajskalet och garnera med strössel, riven choklad eller färska frukter.
  4. Låt stå kallt några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.