Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostkaka med färskost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Så enkel men så gudomligt god! Gott med sylt och vispad grädde till!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Hacka mandeln, gärna i matberedare.Vispa ihop ägg, vetemjöl och gräddmjölk till en slät blandning. Rör ner mandel, färskost och socker i blandningen. Häll smeten i en smord, ugnssäker form och grädda i mitten av ugnen, ca 50 minuter eller tills kakan fått färg. Låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 10 mars 2010

    Enkel att göra och mycket god. Hade den efter en soppa och serverade blåbärsgrädde till. Ger den full pott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.