Helt underbar förrätt , fyllda med hemmagjord skagenröra. "Super gött som en av gästerna sa".
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det här fungerade inte alls! Smeten blev god men alltför fet och tjock, fastnade i stekpannan, och blev inte alls till " flarn" modellen att böja över formar - inget bra recept! Tycker inte heller att ostflarn kämpar sig för räkfyllning - gjorde en Walkldorfsallad i stället, så mager som möjligt! - det blev rätt huggligt.....
Synd! För mig blev detta toppen! Och smaken är olika så vad du tycker passar är upp till dig! Mvh Helén
Sorgligt att man måste besvära sig att tala om hur vida man tycker det passar med räkor eller inte. Men dessto bättre är när man ger kritik på hur rätten går att genomföra. Ris och ros , inga problem! Mvh Helén
tycker detta verkar super. blev tilldelad förrätt denna gången till parmiddagen vi har med jämna mellanrum (dessert brukar annars vara mit flaggskepp.... ) blir spännande detta!! återkommer!
Låter väldigt gott! Kan det bli gott att fylla med någon form av svampstuvning kanske? Vad tror ni? Finns det nåt bra recept på det nånstans?
Jättegott och användbart till mycket. :) Första gången gjorde jag helt efter ditt recept men fyllde den med rökt älgkött, strimlad gurka och vitlökscreme fraiche. Andra gången tog jag vanlig prästost. men upptäckte att man då (naturligtvis!!) fick lov att salta smeten något. Jättegott och har blivit populärt från minstingen till "gamlingen" :)
Sååå gott. Hade skagenröra i och det var en riktig höjdare. En fullpoängare.