Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostkuber med honung och rostade solrosfrön

 
Skriv ut

Ost i kombination med sött blir oslagbart på ostbrickan eller som snacks och drinktilltugg. Denna lilla rätt är superenkel att göra och underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta solrosfröna i en torr stekpanna tills de får fin färg. Skaka ofta så fröna inte bränner fast. Hacka under tiden basilikan och blanda med olja, balsamvinäger och honung i en djup skål. Tärna osten i lagom stora munsbitar . Lägg ostbitar och de nyrostade solrosfröna i blandningen och rör om.
  2. Stick ner ett par tandpetare eller tapasstickor i ett par ostkuber och låt dina gäster plocka till sig direkt från skålen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.