- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Smakade denna underbara rätt hos goda vänner för någon vecka sedan.
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
- Putsa och skär oxfilén i strimlor. Stek oxfilén i olivoljan. Salta och peppra.
- Lägg i fint strimlad purjolök i pannan och fräs den något. Tillsätt kantarellerna. Häll på vinet och grädden. Koka ett par minuter tills såsen tjocknat.
- Red av såsen med maizena blandat med lite mjölk. Låt såsen puttra ytterligare ca 4 minuter.
- Smaka av såsen med salt och peppar. Blanda ner pastan med såsen och lägg upp pastan på tallrikar, garnera med färska basilikablad och riv parmesan över.
Publicerat den
29 augusti 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Måste man ha vin i
Måste man ha vin i
Hej! Jo, det tycker jag. Det bidrar absolut till den goda smaken. Du kan ju prova utan, men jag är rädd för att rätten tappar i smak. Matlagningsvin finns att köpa i de flesta affärer. Jag köpte Zetas. Lycka till!